Termékleírás

Termékek anyaga, tulajdonsága

s-l1600

Az egyedi, saját tervezésű, kézzel készített névre szóló bébi-, gyermek-, és felnőtt méretű takaróim anyaga 100% antipilling (bolyhozódás mentes) polár, melynek tulajdonsága, hogy nagyon puha, meleg érzetet biztosít, hőtartó, súlya könnyű, kezelhetősége egyszerű. A takarók anyaga meleg, otthonos, komfortos érzést biztosít használójának, méretüktől függetlenül könnyűek, puhán átölelik gazdájukat, amelyben jól érzik magukat.

A minták és a betűk is ebből az anyagból kerülnek takarókra, párnákra.

Mosása 30-40 C fokon történhet, vasalni nem kell, nem gyűrődik, tulajdonsága révén nem bolyhozódik, mint a hagyományos polár anyagok. Mosás után gyorsan szárad, meleg helyen akár 1-2 óra alatt.

 

Egyedi tervezés, kivitelezés

A névre szóló bébi-, gyermek- és felnőtt méretű takarók kézi készítésűek és egyedi tervezéssel és kivitelezéssel készülnek. A betűket és a mintákat mind-mind egyedileg készítem és varrom. Ez biztosítja, hogy minden megrendelőm a kívánsága szerinti takarót kapjon kézhez.

$T2eC16d,!)QE9s3HF4dqBRfUOfIk0g--60_12A takarókat nagy szeretettel és nagy odafigyeléssel készítem (kizárólag kézi varrógéppel), hogy a gyermeknek vagy felnőttnek sokáig örömet okozzanak. A takarók szélének szegése, a betűk és a minták varrása (színben harmonizáló körbeszegéssel) szintén varrógéppel történik, ami biztosítja a hosszan tartó használatot.

A takarókat egyenként, megrendelésre készítem a megrendelt szín- és minta összeállításban, ezért nem veszik fel a versenyt a sorozat gyártott termékekkel. Ez nem is cél, mert a termékek ettől lesznek egyediek, igényesebbek és használóik számára kedvesebbek, személyre szólóak…

397-350x350

A takaróim kiválóak mind a gyermekeknek és mind a felnőtteknek. Remekül használható egész évben, minden évszakban.Gyermekeknek kiváló a kiságyba, játszószőnyegnek, autósülésben, utazáshoz, babakocsiban, sétához, átölelhető kedvencnek, keresztelőre, babalátogatóba, , bölcsődébe, óvodába, karácsonyra, húsvétra, születésnapra, névnapra, bármilyen ünnepre ajándéknak.

Felnőtteknek kiváló az ágyba, akár ágytakarónak is, autóban utazáshoz, mivel kicsire összehajtható, és könnyű, ajándékba karácsonyra, húsvétra, születésnapra, névnapra, bármilyen ünnepre. Tapasztalataim alapján biztosan ez lesz a legszebb és legpraktikusabb ajándék az ünnepeltnek. Termékeimmel mindig nagy örömet okoznak.

 

 

Színek és minták

157502518A névre szóló bébi-, gyermek- és felnőtt méretű takarók egyedi igény szerint, előzetes egyeztetés után készülnek, mind a színt, mind a méretet, mind a kiválasztott mintát illetően.

A honlapon feltüntetett képeken megrendelt és elkészült takarók láthatóak, amelyeknek már megvan a tulajdonosuk, kis gazdájuk, csak mintaként szolgálnak, nem a teljes kínálatot mutatja, hanem bemutató jellegűek. Ha más minta lenne az igény, vagy van más egyéb az elképzelés, a megrendeléskor előzetesen megbeszéljük, pontosítunk.

Különleges egyedi igény esetén az ár változhat, melyet természetesen előre megbeszélünk. Megrendeléskor meghatároztató egyedileg a takaró színe, mérete, stílusa, hogy milyen név kerüljön rá, valamint milyen minta.

 

Méretek

P_measuring1_0113

méretek