Rendelés, fizetés és szállítás

Kapcsolat

Az alábbi e-mail címen és telefonszámon  várom a megrendelést, az elképzeléseket. A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, ha tanácstalan egy színt, vagy mintát illetően, megbeszéljük.

Vier farbenfrohe Würfel mit Kontaktsymbolen

Gazsó Krisztina

gazsokriszti@gmail.com

Telefonon minden munkanap 9-16 között:

+36 30 298 9434

A megrendelt takarókat általában 5 napon belül elkészítem, sürgős esetben 3 napon belül, ünnepek előtt az elkészítés határideje hosszabb lehet.

 

Rendelés

Megrendeléshez szükséges információk

A megrendelésben kérném a következő adatokat megadni:

Megrendeléskor írandó

 

Postázáshoz, szállításhoz szükséges információk

A megrendelésben kérném a következő adatokat megadni:

postázáshoz

 

Rendelés – vagy üzenet küldése

Minden esetben visszaigazoló e-mail-t küldök – ha ez nem érkezne meg, kérném egy saját e-mail címről újraküldeni a levelet. A megrendeléskor az Ön e-mail címének kitöltése szükséges, hogy válaszolni tudjak.

 

Fizetés

Stay-at-Home-Mom-is-Amazing1Történhet előre utalással bankszámlára, vagy utánvéttel. Tetszés szerint választható.

A megrendelést követően a visszaigazoló e-mail – melyben megerősítem a megrendelést – tartalmazza a fizetendő összeget és a szállítási költséget, valamint a bankszámlaszámot, melyre előre utalás esetén van szükség.

Utánvét esetén a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetni a termék és a futárszolgálat szabott díját.

A szállítási díjak az alábbi menüpontban találhatóak.

 

Szállítás és szállítási költség

 

A pécsi és Pécs környéki megrendelők átvehetik a megrendelt takarókat személyesen, illetve Kozármislenyben is előre egyeztetett időpontban. Így postaköltség sincsen.

125367-5

Pécstől távolabb lakó megrendelőimnek postai úton, futárszolgálattal küldöm a megrendelt terméket. A partnerem a DPD futárszolgálat, akik a csomag felvételének másnapján a megadott címre kézbesítik  csomagot.

A megrendelt csomagok megfelelő kiszállítása érdekében kérem, hogy ügyeljen rá, hogy a számlázási/szállítási cím magadásakor az adatok a valóságnak megfelelőek és teljesek legyenek és hogy az Ön neve az ajtón/postaládán olvashatóan legyen feltüntetve.

postaköltség_honlap

A Magyar Posta Csomagpontjaira vagy Postapontra való szállítás is megoldható előre utalás esetén. Kérem, hogy jelezze felém a megrendelésben, és leegyeztetjük, hogy melyik Csomagautomatában, vagy Postaponton szeretné átvenni a csomagot.

A Postapontokat, Csomagautomatákat az albbi linket találja meg:

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postapoint

A szállításhoz szükséges minden esetben megadni a megrendeléskor az átvevő nevét, pontos címét, irányítószámát, valamint az átvevő mobiltelefonszámát!

A MPL e-mail-ben tájékoztatást ad a csomag helyzetéről, SMS-ben pedig értesíti Önt a kézbesítés intervallumáról, a futár a kézbesítés előtt telefonon jelzi az átvevőnek a csomag érkezését, a mobilszám megadása megkönnyítheti a csomag átvételének ügyintézését.