Szettek (takaró + párna)

A szett bébi-, gyermek-, és felnőtt méretben is rendelhető. A szettekben a párnán nem szerepel a név, csak a takarón.

szett_árak

 Rendelhető:

– bármilyen névvel,            bármilyen  alapszínnel,              bármilyen mintával

A minta és a betűk színkombinációját minden esetben a választott alapszínhez igazítom.

Az alábbi képek szemléltetik, hogy néz ki elkészítve egy felnőtt méretű takaró egy adott színben, mintával.

Az anyaga 100% antipilling (bolyhozódás mentes) polár, melynek tulajdonsága, hogy nagyon puha, meleg érzetet biztosít, hőtartó, súlya könnyű, kezelhetősége egyszerű. Mosása 30-40 C fokon történhet, vasalni nem kell, tulajdonsága révén nem bolyhozódik ki, mint a hagyományos polár anyagok. Mosás után gyorsan szárad, meleg helyen akár 1-2 óra alatt.

A szettben, a párna név nélkül készül, a takaróval megegyező színben és mintával. A párnatöltet speciális, az IKEA-ban vásárolom hozzá a töltőanyagot, mely a párnával együtt mosható, és nem csomósodik össze.

 A szettet egyedi tervezéssel, személyre szabottan készítem, az egyedi igény és rendelés alapján. Kézzel tervezett, kézzel szabott, varrógéppel varrt termék, melyből az egyedisége és a testre-szabott volta miatt nem készülhet két egyforma.

 A szett alapszíne, mintája és a betűk színei is tetszőlegesen kiválaszthatóak. A honlapon található minták nem a teljes kínálat hanem bemutató jellegűek. Ha más mintát szeretnél, vagy van egyéb elképzelésed, elkészítem neked. Különleges egyedi igény esetén az ár változhat, melyet természetesen előre megbeszélünk.

 A szett praktikus a mindennapokban, használható egész évben, minden évszakban. csodálatos, és egyedi ajándék karácsonyra, húsvétra, születésnapra, névnapra, bármilyen ünnepre. Biztosan ez lesz a legszebb és legpraktikusabb ajándék a megajándékozottnak.