Gyermekeknek (1-8 éves korig)

névre szóló gyermektakaró mérete: 100*130 cm-es (kétszer akkor, mint a bébitakaró), melyet 1-től – kb 8 éves korig ajánlok.

Ára: 6.700 Ft

 Az anyaga 100% anti-pilling (bolyhozódás mentes) polár, melynek tulajdonsága, hogy nagyon puha, meleg érzetet biztosít, hőtartó, súlya könnyű, kezelhetősége egyszerű. Mosása 30-40 C fokon történhet, vasalni nem kell, tulajdonsága révén nem bolyhozódik ki, mint a hagyományos polár anyagok. Mosás után gyorsan szárad, meleg helyen akár 1-2 óra alatt.

 A takarót egyedi tervezéssel, személyre szabottan készítem, az egyedi igény és rendelés alapján. Kézzel tervezett, kézzel szabott, varrógéppel varrt termék, melyből az egyedisége és a testreszabott volta miatt nem készülhet két egyforma.

 A takaró alapszíne, mintája és a betűk színei is tetszőlegesen kiválaszthatóak. A honlapon található minták nem a teljes kínálat hanem bemutató jellegűek. Ha más mintát szeretnél, vagy van egyéb elképzelésed, elkészítem neked. Különleges egyedi igény esetén az ár változhat, melyet természetesen előre megbeszélünk.

 A gyermektakaró remekül használható egész évben, minden évszakban. Kiváló a kiságyba, játszószőnyegnek, autósülésben, utazáshoz, babakocsiban, sétához, átölelhető kedvencnek, keresztelőre, babalátogatóba, karácsonyra, húsvétra, születésnapra, névnapra, bármilyen ünnepre ajándéknak. Biztosan ez lesz a legszebb ajándék az ünnepeltnek.

Nagyon praktikus bölcsődébe, óvodába.